January 30, 2023

Sports Academy

Slick Sports

„Погледајте Ливерпул“ – Тијери Анри отпушта упозорење Арсеналу у трци за титулу

„Погледајте Ливерпул“ – Тијери Анри даје упозорење Арсеналу у трци за титулу

Легенда Арсенала Тијери Анри послао је поруку упозорења свом старом клубу да се не заноси упркос томе што изгледа као да би могли да изазову изненађење за титулу у Премијер лиги ове сезоне.

Тобџије су тренутно на првом месту, али многи ће се запитати да ли могу да задрже ту позицију на дужи временски период, с обзиром да се углавном предвиђа да ће се тим такмичити за место међу прва четири ове сезоне.

„Погледајте Ливерпул“ – Тијери Анри даје упозорење Арсеналу 2 у трци за титулу

Мартинели (фотографија Гетти имагес)

Прошло је доста времена откако је Арсенал завршио међу прва четири и изгубили су само у квалификацијама за Лигу шампиона прошле сезоне, тако да изгледа као невероватно тежак задатак изазивати Манчестер Сити за титулу током сезоне од 38 утакмица.

Хенри, који је освојио два шампионата у лиги док је играо за Арсенал, изгледа да се не заноси.

Он подсећа свој бивши тим да размисли о томе колико је Ливерпул морао да буде добар последњих година да би чак држао корак са Ман Ситијем, а да и даље одржава здраву дистанцу.

“То је 11 утакмица, славите титулу након 38 утакмица, не пре тога”, рекао је Хенри за ЦБС Спортс, а преноси Метро. „То сам ја, одувек сам имао такав менталитет.

„Оно о чему тренутно разговарамо са Арсеналом је нада. Манчестер Сити може да прича, Манчестер Сити може да буде гласан јер смо то већ видели са њима и знамо шта је потребно тиму да остане са њима.

„Погледајте Ливерпул… два пута су покушали да одрже ритам Ман Ситија, али нису успели. Па, да видимо шта ће бити са нама.

„Нећу се заносити. Али имамо наду и имам пуно наде у овом тренутку.”

У међувремену, звезда Ливерпула Дарвин Нуњез открива савете од шест речи које му је Луис Суарез поделио телефоном