January 30, 2023

Sports Academy

Slick Sports

Ндаси из Риверс Јунајтеда придружио се Удезеу, Џону Ноблу као ИмПрос амбасадорима

ИмПрос.ио са задовољством најављује сарадњу са дефанзивцем камерунске репрезентације, “Нгвени Ндаси” који игра за Риверс Унитед ФЦ као њихов најновији бренд амбасадор како би испунио њихову аспирацију да буде платформа за инвестирање за развој младих широм света.

Ндаси се званично придружује Џону Ноблеу, Рејчел Озинучи „ОЗ“ и Ифеањи Удезеу на листи амбасадора ИмПрос-а како би осигурао да се фудбалски тренинг младих подигне на следећи ниво у географским областима где фудбалу недостаје одговарајућа пажња која покреће младе ка њиховом професионалном сну.

Ндаси, 31, је надарени камеронски интернационалац који игра као централни дефанзивац за првака нигеријске лиге 2021/2022, Риверс јунајтед.

Своју професионалну фудбалску каријеру започео је у омладинском клубу „Њалла Куан“, фудбалској академији која се налази у његовој родној земљи, Камеруну.

МегаМиллионсНаија

Прешао је у Риверс јунајтед из Кано стубова 2021. године, освојивши титулу лиге током своје прве сезоне са првим.

ИмПрос гледају на Ндаси као на предност према њиховој визији да помогну фудбалским лицима да живе свој професионални сан, што је главни разлог иза амбасадорске подршке.

Позитивно хвалећи ИмПрос својим следбеницима/пријатељима у Африци, Ндаси већ шири добре вести о пројекту.

То ће учинити ИмПрос познатим у Африци где је операција почела, а временом ће постати глобална како све више људи буде упознавало пројекат и његове циљеве према малом фудбалу.

Ндасија воле многи нигеријски фудбалски навијачи, а такође и у његовој земљи порекла, Камеруну и широм других афричких земаља у којима се бавио као професионални фудбалер.

Са таквим статусом, то ће повећати чланство у ИмПрос-у, доводећи играче, тренере, инвеститоре на њихово тржиште, ИмПрос.ио.

ИмПрос не би сам градио будућност омладинског фудбала на глобалном нивоу, али уз сарадњу са амбасадорима брендова као што је Ндаси, такав сан ће се остварити јер је њихова популарност вредна пажње у кругу фудбала где ће се визија ИмПроса у потпуности искористити.

Потврда ће такође помоћи Ндасију јер ИмПрос ради на томе да подстакне пратиоце играча широм света, јер пројекат гради замах прековремено привлачећи циљану публику широм света, што ће играчу чак донети врхунски фудбалски уговор у једној од највећих лига на свету.

Дакле, уговор је афера за обе стране док се спремају ка нечем великом у будућности у оквиру покривања основног фудбала.

Ндаси је изразио огромно задовољство придруживањем ИмПрос-у као бренду. Он је отишао даље и пожелео ИмПрос-у дугорочан успех у њиховој тежњи да буду инвестициона платформа за развој омладинског фудбала широм света.

У време писања овог текста, ИмПрос маркетплаце је видео регистрацију 45+ играча након што је Ндаси представио видео презентацију као амбасадор.
Сада, ИмПрос је видео укупно 600+ регистрованих фудбалера, 69 тренера и 129 инвеститора на свом тржишту.

Цопиригхт © 2021 Цомплетеспортс.цом Сва права задржана. Информације садржане на Цомплетеспортс.цом не смеју се објављивати, емитовати, поново писати или дистрибуирати без претходног писменог овлашћења Цомплетеспортс.цом.